فقط با یه کلیک ساده یه مرغ سوخاری خوشمزه میدیم دستتون...!
قسمت خوشمزه ی همه ی غذا ها رو چاشنی ها ی اون تشکیل میده. چاشنی ها در طعم و مزه ی بهتر غذا بسیار تاثیر گزار است. یکی از اصلی ترین و محبوب ترین چاشنی ها سس ها و ادویه جات هستند.
به علت محبوبیت بسیار زیاد سس در غذا، امروزه در نزدیکترین فروشگاه مواد غذایی به محل سکونت شما میتوانید سس های آماده با تنوع در طعم بسیار زیادی پیدا کنید. تفاوت غذا ها و سالاد ها در سس های آن ها است به طور مثال از سالاد فصل میتوان با هزاران سس متفاوت هزاران طعم متفاوت ساخت.
سس ها به دو دسته ی سس های پختنی و غیر پختنی تقسیم میشوند. از جالب ترین مواد غذایی که در دسته ی سس ها قرار میگیرد میتوان از عسل، رب گوجه و کره بادام زمینی نام برد.
محدودیتی در تعداد طعم های سس وجود ندارد و هیچوقت نمیتوان همه ی سس ها را شناخت. زیرا هر سر آشپز فرمول ویژه ای را برای طعم سازی در سس ها و مواد غذایی خود دارد. همچنین هر فرهنگ و کشور ذائقه ی ذاتی خود را دارد به طور مثال در کشور های هندی پایه ی بیشتر سس ها فلفل قرمز هست و در کشور های عربی از ادویه جات گرم بسیار استفاده میکنند.
اگر بخواهیم از مشهور ترین طعم سس های غیر پختنی صحبت کنیم باید از سس هایی که پایه ی لبنیات و ادویه جات دارند نام برد.
سس مایونز: یکی از اصلی ترین سس ها که علاوه بر استفاده ی مستقیم آن در مزه دار کردن گوشت ها، میتوان برای تولید سس های بسیار زیادی استفاده کرد.
سس سزار: یکی از محبوب ترین سس ها که برای سالاد سزار و غذا های سوخاری استفاده میشود هست. تاریخچه ی آن برمیگردد به ایتالیا.
سس سالسا: از چاشنی های آرژانتینی که بیشتر برای گوشت های کبابی استفاده میشود و پایه ی تندی دارد.
سس تار تار: پایه ی آن سس مایونز است و بیشتر برای غذا های دریایی استفاده میشود.
سس هزار جزیره: با پایه ی سس مایونز و ادویه های مختلف مزه ی بسیار ملایم دارد و در سالاد ها استفاده میشود.
سس باربیکیو: سس آمریکایی با پایه ی رب گوجه و مایونز تولید میشود و قابل پخت است.
سس خردل: سس زرد رنگ محبوبی که از آن برای در هات داگ و همبرگر بیشتر استفاده میشود و قابل پختن نیز میباشد.
این سس ها از جمله محبوب ترین سس ها محسوب میشوند. اما باید در نظر داشت سس های ویژه ی سر آشپز ها مختص اون غذا و با سلیقه ی مردم اون منطقه ساخته میشود و بسیار ارزشمند است.
همانطور که از تاثیر سس ها بر طعم مواد غذایی گفتیم، در این قسمت مقاله میخواهیم از اهمیت ادویه ها در طعم سازی مواد اولیه ی غذایی صحبت کنیم.
ادویه ها اساسی ترین بخش مزه دهنده ی غذا است. حتی سس ها با ادویه ها طعم دار میشوند. از ادویه ها میتوان قبل و یا بعد از پخت غذا استفاده کرد. از آن برای طعم دار کردن مواد خام مثل گوشت ها ی خام استفاده میشود، و اینکار هم باعث بهتر شدن طعم گوشت بعد از پخت میشود و هم میتواند باعث تسریع در زمان پخت آن شود.
از ادویه های کاربردی برای طعم دهی به گوشت خام میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
هل: ادویه ای با طعم و مزه ی شیرین و قوی.
تخم گشنیز: ادویه ای خوش عطر که از دانه های گرد گیاه گشنیز بدست میاید.
پاپریکا: همان پودر فلفل دلمه ای قرمز خشک شده.
پودر سیر: از گیاه پر از خاصیت درمانی سیر حاصل میشود و طعم بسیار خوبی به گوشت میدهد.
رازیانه: رازیانه نیز از ادویه های خوش طعم و پر خاصیت است و تاثیر بسیار بالایی در از بین بردن بوی نامطلوب مرغ دارد.
رزماری: طعم رزماری طعمی گرم و مطبوع است و از برگ گیاهی به نام رزماری تهیه میشود.
چاکوچ برای مرینیت مرغ های 27 روزه ی خود از ادویه های مخصوص و مختلفی به عنوان چاشنی استفاده میکند که طعم بسیار مطلوبی به گوشت مرغ میدهد. و مواد آردی که به مرغ زده میشود آغشته به این ادویه ها شده و مرغ در ظرفی پر از این آرد غلتانده شده.
چاکوچ از جمله برند هایی ست که به ذائقه ی مصرف کنندگان بسیار اهمیت میدهد.
برای پک سوخاری مرغ 27 روزه سس هایی با دستور شگفت انگیز سر آشپز و فرمول ویژه ای متناسب با سوخاری خود تهیه کرده تا شما مصرف کننده ی عزیز احساس خوشایندی داشته باشید.
علاوه بر سس کچاپ هیجان انگیز خود، چاکوچ به فکر عزیزانی که طعم های تند میپسندن هم بوده. و در پکیج سوخاری علاوه بر مخلفات بسیار خوبش مثل سیب زمینی سرخ شده و نان سیر، دو عدد سس کچاپ و تند هم قرار داده. خبر خوب اینه که چیزی نمونده تا چاکوچ از سس های جدید خود رونمایی کنه.
چاکوچ انتخابی که هیچوقت فراموشش نمیکنید.